Want met huisgemaakte burgers, smoked chicken, pulled pork en short ribs op het menu heb je nog steeds een hele mooie samenstelling van smaakvolle en unieke vleessoorten.
Kies 5 soorten vlees uit onderstaande mogelijkheden:
1. Huisgemaakte 100% runder burgers: Hamburgers welke worden gemaakt van goed rundvlees en waarvan de kruiden door onszelf zijn samengesteld. Ideaal voor op de barbecue.
2. Smoked chicken: Hiervoor wordt kipdijfilet gebruikt, doordat ze iets vetter is dan kipfilet, uitermate geschikt voor low & slow en daardoor veel smaakvoller.
3. Pulled Pork: Is een van de barbeque klassiekers. Het wordt gemaakt van buston butt of procureur. Een mooi stuk vlees wat nooit droog is en een heerlijke smaak heeft. Wordt geserveerd met een huisgemaakte barbecuesaus.
4. Spare ribs: Heerlijk spareribs met een lichtpittige saus, zo bereid dat ze van het bod afvallen.
5. Speklapjes: Gemarineerd in een huisgemaakte grove mosterdsaus.
6. BBQ-worstjes: Worstjes met cheddar kaas en stukjes japaleno erdoor. Voor een heerlijke volle en pittige bite.
7. Houthakkers steaks: Een heerlijk procureurlapje met kruidenpasta en omwikkeld met rookspek.
8. Kipsate: Sate van kipdijvlees in cajun kruiden gemarineerd.
9. Shaslicks:
Gemarineerde varkenshaas geregen aan een spies met stukjes spek, ui en paprika
2 salades uit de onderstaande mogelijkheden:
1. Mixed salad: Een salade met o.a. cherry tomaatjes, gedroogde tomaatjes, rode ui, komkommer, mozzarella en een heerlijke dressing.
2. Patato bacon salad: Frisse aardappelsalade met gebakken spekjes.
3. Pasta salad: Een koude salade met o.a. fusilli pasta, huten kase, cashew noten, spekjes, zongedroogde tomaatjes en lente ui.
4. Rundvlees salade: Romige rundvlees salade met ei.
5. Amarican coleslaw: Een frisse salade met rode en witte kool, wortels en een romige saus.
Kies 2 bijgerechten uit onderstaande mogelijkheden:
1. Creamy mushrooms: Heerlijke champignons in een saus van kruidenboter, gorgonzola en room.
2. Baked patatoes: Verse krieltjes gebakken in olie met verse rozemarijn, zeezout en knoflook, waardoor de aardappels een heerlijk mediteraans tintje krijgen.
3. BBQ grilled zucchini: Courgette met tomaat mozzarella en pesto gegrild op de bbq. Voor een gezond hapje erbij.
4. Mediterranean vegatables: Gegrilde tomaten, courgette, aubergine, rode ui en paprika in olijfolie met verse kruiden, zeezout en knoflook.