BBQ Smoke’n Roast Meat & Fish


Vlees en Vis!

Naast vlees ook graag een stukje vis. Geen probleem, hier een prachtig arrangement waarbij de beste gerechten van beide samenkomen, waar zowel vlees als visliefhebbers hun geluk niet op kunnen.

Vanaf € 34,50 pp bij een minmaal aantal van 30 personen



Stel uw perfecte BBQ samen!

Kies uw gerechten, salades en bijgerechten

Kies 5 soorten vlees en vis uit onderstaande mogelijkheden:


1. Pulled Pork:
Is een van de barbeque klassiekers. Het wordt gemaakt van Buston Butt of procureur. Een mooi stuk vlees wat nooit droog is en een heerlijke smaak heeft. Wordt geserveerd met een huisgemaakte barbecuesaus.

2. Picanha of Brisket:
Picanha(staartstuk) van het rund, is een bijzonder stuk vlees met een mooi vetlaagje waardoor het veel smaak heeft/ Brisket, zeggen ze in Texas barbecue dan bedoelen ze brisket, dit stuk vlees van 5 kilo is uitermate geschikt voor low & slow.

3. Smoked salmon:
Heerlijke zalmfilet bereid met verse kruiden, schijfjes citroen en zeezout.

4. Roasted dorado:
Ook bekend als zeebrasem, word bereid met vijgen, olijven, amandelen, verse kruiden en witte wijn.

Bij elke keuze krijgt u ook diverse grote broden, huisgemaakte aoli, tapanade en kruidenboter.
U kunt ook gerechten combineren uit de andere menu's.

2 salades uit de onderstaande mogelijkheden:


1. Creamy cucumber salad:
Een frisse lichtverteerbare salade van komkommer, verse kruiden en een frisse saus op basis van yoghurt.

2. Brocolli salad:
Een salade van broccoli met gebakken spekjes, rode ui, wortels, appel, walnoten. Met een frisse honing dressing.

3. Grilled water melon & basil salad:
Gegrilde watermeloen met basilicum, fetakaas en balsamico azijn.

4. Texas ranch pasta salad:
Een romige pastasalade met olijven, tomaat, ui, en bacon in een huisgemaakte ranch saus.

Kies 3 bijgerechten uit onderstaande mogelijkheden:


1. Mexican rice:
Smaakvolle rijst op mexicaanse wijze bereid. Dus met een licht pittige bit.

2. Baked patatoes:
Verse krieltjes gebakken in olie met verse rozemarijn, zeezout en knoflook, waardoor de aardappels een heerlijk mediteraans tintje krijgen.

3. Grilled beans in bacon:
Heerlijke gegrilde haricot vert besprenkelt met knoflook olie gerold in bacon.

4. Mediterranean vegatables:
Gegrilde tomaten, courgette, aubergine, rode ui en paprika in olijfolie met verse kruiden, zeezout en knoflook.

5. Roasted Parmasan potatoes:
Gepofte aardappel met parmazaanse kaas en verse kruiden.


Offerte aanvragen