BBQ Smoke’n Roast Meat & Fish


Vissen met vlees

Naast vlees ook graag een stukje vis. Geen probleem, hier een prachtig arrangement waarbij de beste gerechten van beide samenkomen, waar zowel vlees als visliefhebbers hun geluk niet op kunnen.



Stel uw perfecte BBQ samen!


Een kleine greep uit onze mogelijkheden


1. Pulled Pork:
Is een van de barbecue klassiekers. Het wordt gemaakt van Buston Butt of procureur. Een mooi stuk vlees wat nooit droog is en een heerlijke smaak heeft. Wordt geserveerd met een huisgemaakte barbecuesaus.

2. Picanha:
Picanha (staartstuk) van het rund, is een bijzonder stuk vlees met een mooi vetlaagje waardoor het veel smaak heeft. Het bijzondere aan dit stukje vlees is ook nog dat je het kan grillen als een biefstuk, maar dat het stuk vlees ook zeer geschikt is om te roken.

3. Short rib:
Short Ribs, dit zijn spareribs, maar dan van het rund. Een prachtig stuk vlees dat zich perfect leent voor een low & slow en rook. Het is wanneer goed bereid, ongelooflijk smaakvol en ziet er ook nog eens geweldig uit.

4. Smoked salmon:
Heerlijke zalmfilet bereid op Amerikaanse wijze afgemaakt met verse kruiden,.

5. Roasted dorado:
Ook bekend als zeebrasem, word bereid met olijven, amandelen, verse kruiden en witte wijn.

6. Grilled Black Tiger shrimps
Gemarineerd in olie met vers geperste knoflook en een pittige touch van de sriracha. Want meer hebben deze schaaldieren niet nodig

7. Kabeljauw spiesjes.
Kabeljauw is een heerlijke witvis met zacht vlees en idem smaak. De stukken vis zijn ingesmeerd met basilicum pesto en gewikkeld in spek, Op het spiesje verder nog heerlijke frisse cherry tomaatjes.

Bij elke keuze krijgt u ook diverse grote broden, huisgemaakte aoli, tapanade en kruidenboter.
U kunt ook gerechten combineren uit de andere menu's.


1. Creamy cucumber salad:
Een frisse lichtverteerbare salade van komkommer, verse kruiden en een frisse saus op basis van yoghurt.

2. Brocolli salad:
Een salade van broccoli met gebakken spekjes, rode ui, wortels, appel, walnoten. Met een frisse honing dressing.

3. Grilled water melon & basil salad:
Gegrilde watermeloen met basilicum, fetakaas en balsamico azijn.

4. Texas ranch pasta salad:
Een romige pastasalade met olijven, tomaat, ui, en bacon in een huisgemaakte ranch saus.


1. Mexican rice:
Smaakvolle rijst op Mexicaanse wijze bereid. Dus met een licht pittige bite.

2. Baked patatoes:
Verse krieltjes gebakken in olie met verse rozemarijn, zeezout en knoflook, waardoor de aardappels een heerlijk mediterraans tintje krijgen.

3. Grilled beans in bacon:
Heerlijke gegrilde haricot vert besprenkelt met knoflook olie gerold in bacon.

4. Mediterranean vegatables:
Gegrilde tomaten, courgette, aubergine, rode ui en paprika in olijfolie met verse kruiden, zeezout en knoflook.

5. Roasted Parmasan potatoes:
Gepofte aardappel met parmazaanse kaas en verse kruiden.


Offerte aanvragen